Coaching particulieren - als jij je open stelt, kan ik je helpen

Inzicht-sessie

Jij bent jezelf en je bent goed zoals je bent. Tijdens een inzichtsessie gaan we het gesprek aan over de knelpunten waar jij tegenaan loopt. Welke dingen kom jij dagelijks tegen die je uit balans brengen, demotiveren en moe en lusteloos maken? Waar zou jij graag verandering in brengen zodat je het leven leuker maakt? Samen gaan we op zoek naar jouw blokkades en creëren we de basis voor een goede balans zodat jij na twee uur naar huis gaat met handvatten waarmee je aan de slag kunt om te werken aan jezelf, je doelen en je wensen.

Traject

Nieuwe inzichten creëren, op zoek naar je blokkades en die wegnemen zodat jij weer het maximale uit jezelf en je leven kunt halen.  

In een coachingstraject gaan we op zoek naar wie je bent, waar je voor staat en wat jou gelukkig maakt. Ik help je om jezelf te ontdekken en de weg te bewandelen die bij jou past. Ik ga met jou op zoek naar de blokkades die jou tegenhouden om het leven te leven dat jij zou willen. Ik help je om je blokkades onder ogen te zien en deze op te ruimen, ook kijken we naar wat er voor jou echt belangrijk is op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en de dingen die je tegenkomt in het leven.

Door je open te stellen, blokkades te doorbreken en je eigen ik te omarmen ga ik je helpen in je kracht te komen en veranderingen te realiseren.

Houthakken

De coaching van Lively Up wordt meestal (gedeeltelijk) vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt. De vergoeding valt onder de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. Check jouw vergoeding bij je zorgverzekering.

Wil jij je blokkades aanpakken? Neem dan contact met mij op.

Doordat ik tijdens mijn kindertijd op de basisschool dagelijks gepest en geslagen werd, heb ik een enorm gebrek aan zelfvertrouwen ontwikkeld. Veel vrienden heb je niet en je wereld blijft klein. Iedere keer wanneer je er weer bovenop gekomen bent, word je door de maatschappij weer terug op je plek gezet. Werkgevers waar het super gaat omdat je jezelf minimaal 100% geeft, maar als je leidinggevende verandert, ben je weer terug bij af. Keer op keer gaat het fout. Zelfs je beste vriend gaat je stalken. In 2013 begin ik mijn eigen bedrijf. Want gepest of niet, kleine wereld of niet, ik wil nog steeds vooruit! Zo ben ik tot nu op mijn 42e in veel kuilen gevallen, vriendschappen, klanten of partnerschappen die wederom fout gaan, terwijl ik mezelf steeds minimaal 100% inzet. Toen heb ik de stap gezet om antwoord op de belangrijkste vraag te krijgen: “WAAROM, WAT DOE IK FOUT?” Zo ben ik via via bij Marion terecht gekomen. Mijn uitdaging aan haar, “geef me antwoord op deze vraag, zodat ik uit mijn bedrijf en persoonlijk leven, meer kwaliteit van leven kan krijgen”. Een hele uitdaging, want niemand heeft mij ooit antwoord hierop kunnen geven. Tot nu! Ik heb in een aantal erg confronterende sessies een spiegel van Marion gekregen, welke ik nu dagelijks gebruik. De kwaliteit van mijn leven groeit met de dag. Ik sta sterker, maar ook zekerder in mijn schoenen. Mijn “mindset” is veranderd, “wat doe ik fout?” is de verkeerde vraag. “Welke invloed heb ik om te voorkomen dat het fout gaat”, is de vraag en met de tools van Marion gaat het nu nooit meer fout!
dolf
Dolf

Coaching van Particulieren is een activiteit van Van Nature naar de Bron en is onderdeel van Lively Up en aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze onder licentienummer 2140402 en de RBCZ (Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg onder licentienummer 910899R.