Coaching particulieren - als jij je open stelt, kan ik je helpen

Inzicht-sessie

Jij bent jezelf en je bent goed zoals je bent. Tijdens een inzichtsessie gaan we het gesprek aan over de knelpunten waar jij tegenaan loopt. Welke dingen kom jij dagelijks tegen die je uit balans brengen, demotiveren en moe en lusteloos maken? Waar zou jij graag verandering in brengen zodat je het leven leuker maakt? Samen gaan we op zoek naar jouw blokkades en creëren we de basis voor een goede balans zodat jij na twee uur naar huis gaat met handvatten waarmee je aan de slag kunt om te werken aan jezelf, je doelen en je wensen.

Een inzichtsessie duurt 2 uur – € 195,- inclusief btw.

Traject

Nieuwe inzichten creëren, op zoek naar je blokkades en die wegnemen zodat jij weer het maximale uit jezelf en je leven kunt halen.  

In een coachingstraject gaan we op zoek naar wie je bent, waar je voor staat en wat jou gelukkig maakt. Ik help je om jezelf te ontdekken en de weg te bewandelen die bij jou past. Ik ga met jou op zoek naar de blokkades die jou tegenhouden om het leven te leven dat jij zou willen. Ik help je om je blokkades onder ogen te zien en deze op te ruimen, ook kijken we naar wat er voor jou echt belangrijk is op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en de dingen die je tegenkomt in het leven.

Door je open te stellen, blokkades te doorbreken en je eigen ik te omarmen ga ik je helpen in je kracht te komen en veranderingen te realiseren.

Tarieven inclusief btw: 

Coachingstraject per uur – € 80,-,

Coachingstraject half jaar – € 495,- 

Coachingstraject heel jaar – € 995,-


Houthakken

De coaching van Lively Up wordt meestal (gedeeltelijk) vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt. De vergoeding valt onder de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. Check jouw vergoeding bij je zorgverzekering.

Wil jij je blokkades aanpakken? Neem dan contact met mij op.