scheurkalender lively up
Picture of MARION HOSKENS
MARION HOSKENS

Fast forward Week 2022 – een kijkje achter de schermen

Dat er meer gebeurt en dat je hier zelf moeite voor mag doen is een mooie zin die mijn dag typeert. Er komt namelijk niet zomaar een Fast Forward Week tot stand als je er zelf geen moeite voor doet. Niets voor niets.

Afgelopen maandag heb ik mijn eerste ervaringen van deze week aan jullie toevertrouwd. Nu het vervolg.

Het zelf ervaren en beleven van een ‘Helweek’, zoals Eric Bertrand Larsen hem zelf noemt, is essentieel om deze zelf te organiseren. Vanuit de positieve ervaringen die vanuit juli 2021 heb opgebouwd en 7 deelnemers heb begeleid hierin, heb ik Carla en Martien gevraagd als medetrainers een soortgelijke week te organiseren dit najaar.

 

Met z’n drieën aan de slag

Carla, een van de enthousiaste deelnemers van afgelopen week heeft de week meebeleefd. Nu Martien nog. Met ons drieën vormen wij het team die vanuit doorleefde wijsheid en ervaring de deelnemers gaan begeleiden.  

Afgelopen maandag beschreef ik de eerste dag, nu beschrijf ik de tweede, derde en inmiddels de start van de vierde dag. Het gaat snel.

 

Uit mijn comfortzone

De moeheid begint erin te komen, echter… de mindset om door te gaan nog veel meer. Mijn gestelde doel om orde op zaken te stellen in mijn bedrijfsvoering en hiervoor structuur, rust en ruimte aan te brengen, krijgt vorm.

Vandaag is de dag om uit de comfortzone te gaan. Dit voelt echt zo. Ik heb het net al toegepast. In overleg met mijn marketingteam ga ik er een mediakanaal aan toevoegen. Voor mij echt uit mijn comfortzone omdat ik niet alleen gaan schrijven maar ook in beeld en geluid de activiteiten vanuit LivelyUp zichtbaar ga maken.  Ik ga jullie letterlijk een kijkje achter de schermen gunnen via mijn YouTube kanaal.

 

Nacht opblijven is echt uit je comfortzone

Vorig jaar heb ik het programma, gebaseerd op de Helweek van Eric Bertrand Larsson, precies volgens het boekje gevolgd. De donderdag is dan de dag die in het teken staat van de nacht opblijven en hiermee echt uit je comfortzone gaan. Van donderdagochtend vijf uur tot vrijdagavond tien uur wakker en actief blijven.

In verband met onvoorziene zaken hebben we een kleine reset mogen doen qua programma. Morgen hebben Martien en ik een reisdag vanwege werkafspraken. Hierbij moeten wij met de auto op pad en dat gaat niet lukken na een nacht zonder slaap. Onverantwoord zelfs. Zodoende verschuift mijn nacht opblijven naar morgennacht om heel de nacht aan mijn opdracht door te werken, zo ook voor Martien. Carla gaat deze nacht ‘door’.

Dit omswitchen in dag is ook een vorm van ‘uit de comfortzone’ gaan, loslaten en Go with the Flow.

Fijn te voelen dat we dit als team kunnen en we samen bekijken wat er wèl kan. Nu al een gouden team 😊

 

Juist mindset

Om deze nacht goed door te werken zullen we de kennis die we in dag 2 en 3 hebben toegepast mooi kunnen inzetten. Dag Twee staat voor de juiste modus en focus inzetten. Dag drie staat in het teken van timemanagement. Alleen met de juiste mindset kun je de nacht actief volhouden en ontdekken dat we zoveel meer in onze mars hebben dan we voor mogelijk houden. Ik kijk er naar uit en jullie horen snel weer van me. Tot snel weer.

Vitale groet, Marion

Geef een reactie