Voel je geweldig, gezond en vrij van klachten

Een vitaal leven is balans ervaren op alle gebieden van je leven. Om je optimaal te ondersteunen bij je vitaliteit en gezondheid maak ik gebruik van programma’s die werken met frequenties. Deze zijn in te zetten wanneer jij dit nodig hebt. Het voordeel hiervan is dat je dit zelf kunt doen en vroegtijdig klachten kunt aanpakken om te voorkomen dat het een chronische belasting wordt of zelfs een ziekte wordt. Je kunt jezelf geven wat je nodig hebt, de balans waar nodig herstellen en dit allemaal zonder nadelige bijwerkingen. Een goede ondersteuning voor je welzijn en je totale gezondheid.

Bijzondere ondersteuning

Dit medische product is een bijzondere ondersteuning bij allerlei chronische aandoeningen en klachten. Vanuit de holistische zienswijze weten we dat onze lichamelijke en geestelijke gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wat heel fijn is, is dat deze programma’s ook onze psychen kan ondersteunen om in balans te zijn en te blijven. Indien je te maken hebt met aandoeningen als depressie, angsten en slaapstoornissen is deze methode heel effectief gebleken. In mijn praktijk heb ik inmiddels 8 jaar ervaring opgebouwd en kan ik ook uit eigen ervaring er heel veel over vertellen.

Strandwandeling

Een nieuw, anders en zeer veelzijdig medisch product

 
  • Dit product heeft vele voordelen voor de gezondheid van mensen.

  • Zeer praktisch en veelzijdig in gebruik.

  • Bevordert vitaliteit, welzijn en balans.

  • Een medisch product voor chronische pijn, psychische aandoeningen, stress en daaraan verbonden slaapstoornissen.

  • Op celniveau verzorgt het onze cellen de energie die ze nodig hebben om goed te functioneren.

  • Bedoeld voor zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid.

  • Een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor belangrijke delen van ons holistische leven, zowel privé als op het werk.

  • Het meet- en analyseert de frequenties die je nodig hebt en brengt de individueel bepaalde frequenties vervolgens naar je lichaam om onevenwichtigheden te herstellen.

  • Met dit product heb je altijd de juiste frequenties voor je welzijn en gezondheid in handen.

Ik wil graag balans ervaren in mijn leven

Ik ben enthousiast en nieuwsgierig