Doe jij ook mee aan de Helweek?

Verander je leven in 7 dagen

De Helweek is een trainingsweek 

tjokvol inspiratie, kracht en waardevolle inzichten 

over leiderschap, bewustwording en verbinding 

waarin je leert om te focussen op wat echt belangrijk is.

WANNEER: VAN 27 MEI T/M 2 JUNI 2024 – WAAR: HOF VAN VIJFEIJKEN, BOXTEL

VOOR WIE: VOOR ONDERNEMERS EN ONDERNEMENDE MENSEN

Wat ga je ontdekken in de Helweek van 2024?

In de Helweek leer je hoe je omgaat met tegenslagen en hoe je deze weet om te zetten in kansen. Je ontdekt hoe je in verbinding kunt samenwerken en je eigen doelen kunt realiseren.

ONTDEK WAT JE ECHT WAARD BENT

LEER HOE JE DUURZAME KEUZES KUNT MAKEN

LEER HOE JE RUST EN ONTSPANNING KUNT VINDEN

LEER VERBINDING MAKEN MET ANDEREN

JOUW IMPACT OP DE WERELD DOET ER TOE

LEER OMGAAN MET TEGENSLAGEN

GENIET VAN GEZONDE EN DUURZAME MAALTIJDEN

JE WORDT MENTAAL EN FYSIEK UITGEDAAGD

FOCUS OP WAT ECHT BELANGRIJK VOOR JE IS

Geen ontberingen in de Helweek. Wel uitdagingen

De Helweek is geen week van ontberingen, maar juist een week van verbinding en gezondheid. Het is een week waarin je leert om duurzame keuzes te maken en bewust te zijn van jouw impact op de wereld om je heen.

Om het gewenste resultaat te behalen moet je wel uit je comfortzone durven te treden. Daarbij houden we je soms een psychologische spiegel voor waarin je niet alleen ziet wat je wilt zien. Dat kan best confronterend zijn maar het helpt je wel om een verandering in gang te zetten.

De Helweek heeft een onuitwisbare en echte dierbare indruk achtergelaten. Ik had het voor geen goud willen missen.
Ellen
Deelnemer
Het was een heerlijke week, met ups en downs, maar de ups waren veruit in de meerderheid. Een week om nooit te vergeten.
carla flipsen
Carla
Deelnemer

De Helweek is een spraakmakend idee van Erik Bertrand Larssen

Erik Bertrand Larssen (1973) is een non-fictie bestsellerauteur uit Noorwegen. Zijn boek: Helweek staat al jaren bovenaan de Noorse bestsellerlijsten. Erik Bertrand Larssen is een veelgevraagd internationaal spreker op het gebied van mental training.

Kern van de Helweek is:Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen in één enkele week!”

De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb je het meeste geleerd? In welke weken heb je iets bereikt? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, je droom?

Het boek neemt je mee in de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfortzone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leer verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt.

Welkom in Bertrands Helweek.

Bron: back cover boek Helweek

profielfoto-marion-hoskens

Deze Helweek wordt georganiseerd door Marion Hoskens en Martien de Bruijn

Marion Hoskens Ik ben sinds 2012 het gezicht van LivelyUp. Ik ben actief als Life Coach, Integraal Therapeut en Trainer in Persoonlijk en Vitaal Leiderschap. En sinds kort ben ik ook gecertificeerd Yoga Docent. Ik geniet elke dag van elke stap die ik met de mensen om mij heen mag maken en breng graag mensen beweging. Ik vind het fijn om mensen te inspireren om bewust, vitaal en duurzaam te leven. Ik ben van mening dat juist in het niet weten en de onzekerheid parels verborgen liggen. Het leven zit vol verrassingen.

Martien de Bruijn Ik ben een enthousiast trainer en coach die geniet van het vak. Mijn manier van werken laat zich het best omschrijven als: open, empathisch, nieuwsgierig, veilig en confronterend. Ik maak daarbij vooral gebruik van NLP, mijn gezonde verstand en mijn sterk ontwikkelde empathische vaardigheden. Ik ben gecertificeerd NLP Trainer & Master Practitioner en ben ik geaccrediteerd HBM/ACT coach. Het geeft mij veel energie als ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van mensen en teams.

De locatie: Hof van Vijfeijken - Natuurlijk en exclusief

Landelijk gelegen in natuurgebied het Groene Woud, tussen Den Bosch en Eindhoven, ligt de eeuwenoude boerderij Hof van Vijfeijken. Een monument vol historie maar voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten. Een betere locatie voor de Helweek kunnen wij ons niet voorstellen. Daar gaan we met z’n allen van genieten.

Kijk (en luister) hieronder de promofilm van de Helweek.
Video afspelen

Helweek 2024 - natuurlijk ben jij erbij!

Want jij wilt echt aan jezelf werken  

Je wilt veranderen en betekenisvol zijn 

Je hebt genoeg van je angsten en sleur

Het wordt tijd voor een nieuwe versie van jezelf

Okay, ik doe mee. Kom maar op met die Helweek!

All-in arrangementsprijs voor een verblijf van 27 mei t/m 2 juni 2024 o.b.v volledige verzorging en programma bedraagt € 2.995,- ex. BTW.

Wacht niet te lang met inschrijven. Maximaal 10 deelnemers!

Exclusiviteit is op de locatie gewaarborgd, er zijn geen andere gasten aanwezig. Het boek Helweek van Erik Bertrand Larssen is hierbij inbegrepen en ontvang je bij aanmelding. Dit is tevens de voorbereiding voor de week en ‘verplichte kost’.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marion Hoskens: 06 33 77 30 70. Of je stuurt haar een e-mail.