Ik stel me graag even aan je voor... Marion Hoskens

Ik ben Marion Hoskens en sinds een aantal jaren kan ik zeggen dat ik blij ben wie ik ben. Ik kan nu ook genieten van mijn plek in deze wereld, namelijk mensen te ondersteunen in hun reis naar zichzelf ZIJN, in het leven te staan vanuit kracht en kunnen stralen in wie ze in essentie zijn.

Kernwoorden die bij mij passen zijn Respectvol, Open en Verdiepend. Ook Spontaan, Ontdekkend en Afwisselend horen bij mij. Daarom vind ik mijn werk ook zo leuk en kan ik vol passie mensen ondersteunen bij hun groei, bewustwording en gezondheid om het beste uit zichzelf te halen.

Al op jonge leeftijd had ik de droom om een eigen praktijk te beginnen. Het duurde echter jaren voordat ik hier klaar voor was. Het starten als ondernemer is het resultaat van een weg naar bewustwording. In het jaar 2012 ben ik eigenaar geworden van Praktijk van Nature.

Mijn leerweg is de weg van vallen en opstaan. Ik kies vaak niet de makkelijkste weg en verken het liefst het niet ontgonnen gebied. Begrijpen van binnenuit heeft altijd mijn interesse gehad en hier zijn al mijn studies en werkervaringen op gebaseerd. Elke keuze in mijn leven komt voort uit een verlangen om de wereld en de mensen om me heen te begrijpen en naar de kern te gaan.

Het is voor mij steeds op reis gaan en het avontuur tegemoetzien. Door mijn angsten te overwinnen en te durven loslaten, voel ik dat ik leef en ik geniet van elke stap die ik in mijn ontwikkeling maak. Ik kijk ernaar uit om jou als persoon te mogen ontmoeten en je te mogen bijstaan in jouw bewustwordingsproces.

 

logo Lively Up

Logo lively Up - Chinees symbool van Bron

Het logo van de praktijk is mij tijdens een persoonlijke reis aangereikt. Tijdens een dagtocht met onze reisgids in China nodigde de gids me uit te komen kijken. We liepen naar een bron die ontsprong in de bergen en hierbij trof ik een bordje aan met daarop het Chinese symbool van Bron. Het logo betreft een combinatie van twee karakters in het Chinese schrift, namelijk wit en water.

CV in een notedop

  • Integraal gezondheidstherapeut en vitaliteitscoach, vertrouwenspersoon en groepsdynamisch trainer
  • Gespecialiseerd in het ondersteunen van groei, bewustwording en gezondheid van mensen, ook binnen organisaties, om het beste uit zichzelf te halen.
  • Lifestyle coaching Vitaliteit en Gezondheid, Individuele begeleiding bij gezondheidsklachten, Masterclass Voeding en Beweging
  • Kempenacademie: academie voor preventie, herstel en scholing
  • Kernwaarden: Verbondenheid, Vitaliteit en Bewustzijn/Essentie
  • Met een breed aanbod aan diensten verzorg ik een op maat gerichte behandeling voor lichamelijke en psychosociale gezondheidsklachten, persoonlijke groei, bewustwording en zingeving en stress gerelateerde klachten.

Vandaag is de dag...

marion-hoskens-lively-up-bij-een-ven

”De beste dag van jouw leven is de dag waarop je besluit dat het leven van jou is. Geen verontschuldigingen of excuses. Niemand meer om op te leunen, die je aanstuurt of die je kan beschuldigen. Het leven word je gegeven en is een cadeau. Alleen jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw leven. Vandaag is de dag dat jouw leven echt begint.”

– Bob Moawad –

“Na mijn coachingssessies met Marion durf ik mezelf weer voorop te zetten. Nee zeggen tegen anderen valt me minder zwaar en ik voel me niet meer schuldig wanneer ik nee zeg. Ik ben nu trots op mezelf, voel me niet meer opgejaagd en weet dat ik van meerwaarde ben. Dankjewel Marion!”
profielfoto Rob
Rob
”Ik heb Marion leren kennen als een warm persoon, met een luisterend oor, die de juiste vragen stelt en als geen ander aan kan sluiten. Ik wilde inzicht krijgen in mijn lichamelijke en psychische gezondheid en Marion heeft me hierbij geholpen. Ik ging me een stuk beter voelen door de behandelingen van Marion omdat ik opnieuw balans heb gevonden en weet hoe ik deze balans moet behouden. Ik ben dankbaar!”
Sabine profielfoto
Sabine
“Na mijn burn-out 4 jaar geleden had ik nog steeds veel last van vermoeidheid. Luisteren naar mijn lichaam is niet mijn sterkste kant, dit is een struikelblok waar ik al lange tijd tegenaan liep. Na de coachingssessies met jou sta ik meer stil bij wat ik, en mijn lichaam, nodig hebben. Ik wil mijn lichaam niet meer voor de gek houden en al helemaal niet met voedingssuplementen in de sportschool. Ik vind het ontzettend fijn om coaching te blijven volgen op de lange termijn.”
koen review
Koen