Holistic Yoga Lifestyle Retreat

LivelyUp Yourself

Leef je Stralende Zelf

22 t/m 27 oktober 2024 Torres de Selma, El Pla de Manlleu Tarragona, Spanje

Wil jij heerlijk tot rust komen in een Spaanse oase, je verwonderen hoe jij je kracht en veerkracht kunt versterken? Gun jezelf dit avontuur met gelijkgestemden! Een reis naar bewust ZIJN in liefde, overgave en vertrouwen. 

In een intieme en vertrouwelijke sfeer gaan we op reis met maximaal 10 personen, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en verbinding met elkaar.

Duurzaam Genieten en je stralende zelf zijn, dat is waar het deze week om draait.

Om je persoonlijke leerproces te ondersteunen begeleiden wij dagelijks workshops gericht op zingeving, beweging, voeding en ontspanning. Om inzichten en bewustwording te optimaliseren werken wij met jouw persoonlijke profiel, jouw kompas voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast de workshops die we met de groep volgen zijn er ook individuele coach sessies te plannen met Marion en Birgit ter ondersteuning van je persoonlijke proces. Duurzame verandering begint met bewustwording. Tijdens deze Retreat kun jij de eerste stappen zetten.

Gun jij jezelf dat ook?

Locatie

In de bergen, op slechts een uur rijden van de luchthaven van Barcelona, slingert een zand- en rotsachtige onverharde weg naar Torres de Selma. De 1000 jaar oude Masia is omgetoverd tot een geweldig ecologisch resort. Omringt door natuur, bos en bergen ligt dit pareltje op je te wachten om helemaal tot rust en bij jezelf te komen.

Het resort beschikt over verschillende faciliteiten. De sauna, de ecologische zwemvijver, de grote eetzaal die verbonden is met een open keuken en de lounchruimtes bieden je vele mogelijkheden voor rust en ontmoeting. Boven de keuken bevindt zich de yogaruimte met een prachtig uitzicht op de vallei en zicht op zonsopkomst.

Het eten waar jullie van gaan genieten is van de hoogste kwaliteit en in ieder geval vegetarisch. De gehele week worden jullie in de watten gelegd door de kookkunsten van onze kok. Verder verzorgen we gedurende de dag gezonde snacks en sapjes. Het zal jullie aan niets ontbreken.

Wat kan je hartje nog meer wensen ūüíĖ

Wat kun je verwachten

Aankomst

Bij aankomst heb je de tijd om lekker te landen, jezelf op te frissen en aan te komen op deze heerlijke locatie. Na een kleine hapje starten we het gezamenlijk openingsritueel met elkaar.

Yoga en Meditatie 

Iedere dag begint en eindigt met Yoga. Daarnaast is er dagelijks aandacht voor oefeningen vanuit de mindfulness en heartfulness.

De Yogalessen en  andere activiteiten in het programma worden afgestemd op de energie van de groep op dat moment.

Stiltemomenten

Om je op jezelf te concentreren maken we gebruik van stiltemomenten. Dit helpt om weer in je centrum te komen en rust in je leven te vinden. We maken samen stilte wandelingen om vanuit de stilte jouw eigen persoonlijke stem weer gehoor te kunnen geven.

Ayurveda en aanvullende behandelingen

Om nog meer uit je Retreat te halen, bieden we je de mogelijkheid om extra aanvullende ayurvedische behandelingen te boeken. Deze consulten zijn met bijbetaling in overleg te boeken. 

Wij kijken uit naar jouw komst. Indien je speciale wensen hebt, deel ze met ons en wij denken graag met je mee om je verblijf zo plezierig en optimaal mogelijk te maken. 

opgestapelde vlakke kiezels

Programma

Dinsdag
15:00 ‚Äď Aankomst
16:00 ‚Äď Openingsceremonie
18:00 ‚Äď Diner
20:30 ‚Äď Avondprogramma : Yoga & meditatie

Woensdag
6.00 ¬†‚Äď ¬†Yoga & Meditatie
8.00 ¬†‚Äď ¬†Ontbijt
10:00 ‚Äď Ochtendprogramma : Workshop, Stilteprogramma en/of Vrije Tijd
12.30 Р Lunch
13.00 Р Middagprogramma : Coaching, Behandeling en/of Vrije Tijd
18:00 ‚Äď ¬†Diner¬†
20:30 ‚Äď ¬†Avondprogramma : Yoga, Meditatie, Workshop en/of Vrije Tijd

Donderdag STILTE DAG
6.00 ¬†‚Äď ¬†Yoga & Meditatie
8.00 ¬†‚Äď ¬†Ontbijt
10:00 ‚Äď Ochtendprogramma : Workshop, Stilteprogramma en/of Vrije Tijd
12.30 Р Lunch
13.00 Р Middagprogramma : Coaching, Behandeling en/of Vrije Tijd
18:00 ‚Äď ¬†Diner¬†
20:30 ‚Äď ¬†Avondprogramma : Yoga, Meditatie, Workshop en/of Vrije Tijd

Vrijdag
6.00 ¬†‚Äď ¬†Yoga & Meditatie
8.00 ¬†‚Äď ¬†Ontbijt
10:00 ‚Äď Ochtendprogramma : Workshop, Stilteprogramma en/of Vrije Tijd
12.30 Р Lunch
13.00 Р Middagprogramma : Coaching, Behandeling en/of Vrije Tijd
18:00 ‚Äď ¬†Diner¬†
20:30 ‚Äď ¬†Avondprogramma : Yoga, Meditatie, Workshop en/of Vrije Tijd

Zaterdag
6.00 ¬†‚Äď ¬†Yoga & Meditatie
8.00 ¬†‚Äď ¬†Ontbijt
10:00 ‚Äď Ochtendprogramma : Workshop, Stilteprogramma en/of Vrije Tijd
12.30 Р Lunch
13.00 Р Middagprogramma : Coaching, Behandeling en/of Vrije Tijd
18:00 ‚Äď ¬†Diner¬†
20:30 ‚Äď ¬†Avondprogramma : Yoga, Meditatie, Workshop en/of Vrije Tijd

Zondag
6:00 ‚Äď 7:00 ‚Äď Meditatie en Afsluitend Ritueel
8:30 ‚Äď Ontbijt
10.00 ‚Äď Check Out

 

Jouw retreat wordt georganiseerd door...

profielfoto-marion-hoskens

Deze week wordt georganiseerd door Marion Hoskens, Integraal Therapeut en Yogadocent. Vanuit LivelyUp ondersteun ik mensen in hun persoonlijke en professionele groei vanuit een integrale benadering naar een duurzaam, bewust en vitaal leven. 

Mijn passie is de wereld een beetje mooier te kleuren en mensen te ondersteunen in hun reis naar zichzelf ZIJN. Ik geloof er namelijk in dat als je kunt stralen in wie je in essentie bent, je vanuit kracht in het leven staat en vanuit vertrouwen en verbinding liefdevol kunt bijdragen. 

De volgende kenmerken typeren mij als persoon.

Ik werk graag vanuit bezieling, inspiratie en creativiteit. Met een sterk invoelend vermogen kan ik de ander echt zien en horen.

Ik neem graag verantwoordelijkheid en initiatief.

Ik heb een analytische manier van kijken, leg makkelijk verbindingen en werk graag met een helder toekomstperspectief, namelijk samen vorm geven aan duurzaam Geluk, Groei en Gezondheid.

Yoga is voor mij de start geweest van mijn reis naar bewustwording 

 Vanaf mijn 20e ben ik gestart met yogalessen volgen en deze passie is met de jaren alleen nog maar verder doorgezet.

Mijn kennis en ervaring geef ik nu als yogadocent graag door in mijn lessen. Zo mooi dat mensen weer bij hun eigen ‚Äėwijsheid‚Äô kunnen. Het herkennen wat je zelf kunt doen om te helen ‚Äėin Body, Mind en Soul.‚Äô Als we namelijk onszelf Kennen, kunnen we Bijdragen, Lief hebben, Geven, Ontvangen en een Puur leven leiden. We doen het dus niet alleen voor onszelf maar voor alles en iedereen. Dan zijn we vrij en kunnen we stralen in wie we in essentie zijn.

De basis van mijn lessen is Yin Yoga met Lifestyle Levenslessen. Ik zie het belang ervan in dat wij in alle gebieden van ons leven een zekere gezonde matigheid gaan vinden, om in ons eigen centrum te komen. Daarvoor is zowel Yin als Yang nodig.
Balans dus tussen inspanning en ontspanning.

Ik  geniet elke dag van elke stap die ik met de mensen om mij heen mag maken. 

‚ÄôEen prachtige reis voor wie een duwtje in de richting van zelfontplooiing, zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzorg kan gebruiken. Dankjewel !‚ÄĚ

 

‚ÄďEllen ‚Äď

Wat is 'de organisatie' zonder een team ?

Met veel plezier en dankbaarheid ga ik de samenwerkingspartners aan jullie voorstellen.

Yogadocenten

Birgit-21-COLLAGE

Het is vast geen toeval dat Birgit en ik tijdens de Yoga-docentenopleiding¬† in gesprek met elkaar erachter kwamen dat we jaren geleden elkaars collega’s zijn geweest.

Wat mooi dat onze paden elkaar weer op het juiste moment kruisen en wij  deze YogaRetreat als samenwerkingspartners gaan verzorgen.

Met heel veel plezier kunnen wij er als team staan voor alle deelnemers, juist ook omdat wij als personen en zeker ook in onze werkwijze elkaar mooi aanvullen. 

 

Samenwerking met Birgit Seijkens

Mijn naam is Birgit Seijkens. Begeleidingskundige en Yoga docent. Net als Marion begeleid ik met veel liefde mensen in hun persoonlijke en professionele groei vanuit een integrale benadering naar een duurzaam, bewust, gelukkig en vitaal leven. Anderen omschrijven mij als spontaan, liefdevol, kundig, gevoelig en ervaringsgericht.

Tijdens deze retraite begeleid ik je graag naar meer verbinding met jezelf. Ik doe dit op een invoelende doch directe wijze met een vleugje humor. Ik ben communicatief vaardig en door de juiste vragen te stellen ontdek jij snel waar voor jou de kern ligt.

Sinds 2007 begeleid ik met veel liefde en plezier mensen bij veranderingsprocessen. Hierbij staat voor mij de samenwerking met je hoofd, hart, lijf en intu√Įtie centraal. Naast coaching maak ik gebruik van oefeningen uit de Mindfulness en heartfulness, welke je helpen om opmerkzaam te zijn van gedachtepatronen en om te voelen in het hier en nu. Yoga helpt om de overstap te maken van doen naar zijn middels bewegingen. Het stretchen van je lichaam zorgt ervoor dat de energie weer kan gaan stromen en de stress in je lichaam kan verdwijnen.¬†

Samenwerking met Team Torres de Selma

Luc en Narda zitten op trap

Op zoek naar een andere manier van leven kochten Narda Veugelers en Luc Jacobs, Torres de Selma. Midden in de natuur, omgeven door bos en bergen startte zij hun nieuwe manier van leven, helemaal in verbinding en met respect voor mens, dier en natuur. Na jaren van renovatie is de oude Masia hun paradijsje om in te wonen en werken. 

Met veel enthousiasme en passie geven zij invulling aan hun levenswerk en delen dit met hun gasten. Ik ken Narda nu 10 jaar en Luc sinds kort. Beide heb ik leren kennen als betrokken, liefdevolle mensen die met hart en ziel werken. Ik ben dankbaar dat wij de samenwerking met elkaar aangaan en onze gezamenlijke filosofie als een ‚ÄėWay of Life‚Äô doorgeven aan anderen.

De samenwerking met onze Chefkok

Meeting, Moments en Magic. Dat is ook Maarten. Chefkok Maarten Bertels is een ambitieuze dertiger die zijn gasten een heerlijke tijd samen wil bieden. 

Hij legt de nadruk op groenten en lokale producten. Hij leerde al jong de kneepjes van het vak en is nu trotse eigenaar van Bistro M. Lokale- vergeten- en seizoensgroenten staan centraal in zijn gerechten en ook een passende wijn of biertje niet mag ontbreken. Op en top genieten dus. 

‚ÄĚIn ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.‚ÄĚ

 

‚Äď Piero Ferrucci ‚Äď

Impressie

Foto inkijk met trappen en zitje Torres
Foto kaarsjes in zitkamer Torres, klein bestand
Geniet van gezonde en duurzame maaltijden
foto ecozwemvijver man hoedje
Foto zitje in nis Torres

Prijs

Vanaf ‚ā¨ 1600,- inclusief BTW¬†

Inclusief 
 • 5 nachten verblijf op basis van een tweepersoons kamer.
  In overleg is tegen een meerprijs een eenpersoonskamer mogelijk
 • Alle kamers beschikken over een eigen priv√© badkamer.
 • Handdoeken, kamerjas, slofjes¬†
 • Groepsactiviteiten en ceremonies¬†
 • 1 individuele 1 op 1 coachsessie¬†
 • Alle maaltijden, Healthy Juices, Smoothies en Gezonde Snacks¬†
 • Tijdens de avondmaaltijd kan er een wijntje of een biertje genuttigd worden.¬†
 • Alle bewegings- en meditatielessen met bijbehorende materialen tijdens workshops¬†
 • Gedurende de dag koffie, thee en gezuiverd water¬†
 • Natuurlijke verzorgingsproducten zoals shampoo, zeep en bodywash Lavendel¬†
 • Gebruik van zwemvijver, sauna en alle aanwezige ruimtes en terras¬†
Exclusief 
 • Vliegticket¬†
 • Transport van de luchthaven naar Torres de Selma (kan wel verzorgd worden)¬†
 • Reis- en annuleringsverzekering¬†
 • Therapeutische Sessies en Ontspanningsmassage

Meld je nu aan !

Vul het contactformulier hieronder in en stuur het me toe.
Je kunt je ook telefonisch aanmelden. We horen je graag.
Marion : 06-33773070
Birgit : 06-30416288