Picture of MARION HOSKENS
MARION HOSKENS

Kerst – Rust en Herstel

Wat is er mooier dan de verstilling, een reis naar vernieuwde energie in de aanloop naar de kerstdagen en het nieuwe jaar.

Ontspanning kan een moeilijk begin zijn, vooral als we gewend zijn om altijd maar door te gaan. Toch is het staren naar binnen, dansen met onze gedachten en emoties, een fijn gevoel. Dus als we het gevoel hebben dat we falen of dat het niet gelukt is, is het belangrijk om los te laten en onze emoties te omarmen.

 

Waardevolle momenten

Soms voelen we ons extra moe en kan de tijd moeilijk te volgen zijn terwijl we rust nemen. Ook als we knikkenbollen tijdens de dag, zijn deze momenten waardevol. Uiteindelijk zal dit bijdragen aan ons herstel.

 

Kies voor rust en herstel

Vermoeidheid kan ons aansporen om dingen te doen die we normaal niet zouden doen. Door te kiezen voor herstel nemen we een belangrijke beslissing. Wellicht kun je zelfs iets loslaten wat al jaren In de lucht hangt. En wat te denken van fantastische diepzinnige gesprekken of simpelweg genieten van een fijne plek. Alles wat we erin leggen tijdens onze rustperiode, zal ons energieniveau ten goede komen. Samenwerking met rust en herstel is essentieel, niet alleen voor onszelf maar ook voor anderen.

 

Ontdekken

Tijdens de Helweek gaan we ontdekken en ervaren wat rust met ons doet, ook al voelt het intens.

Wil jij aan de slag met jouw energie, deze herstellen en groeien in je persoonlijk en professioneel leven? Meld je aan voor de Helweek.

En vergeet NU vooral niet te genieten van de verstilling.
Fijne kerstdagen.

Groetjes Marion en Martien

Geef een reactie