Picture of MARION HOSKENS
MARION HOSKENS

Modus en Focus: Creëren van een Positieve Mindset voor Persoonlijke Groei

In het boek “De Helweek” van Erik Bertrand Larssen wordt de kracht van modus en focus benadrukt als instrumenten voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het begrijpen en beheersen van deze concepten kan ons helpen onze energie beter te benutten. Dit maakt het makkelijker om je eigen werkelijkheid te creëren.

Een positieve mindset vormt de basis. Door mild naar jezelf te kijken en lasten af te gooien, kun je ruimte creëren voor zelfliefde en groei. Het is juist heel belangrijk jezelf liefdevol te behandelen en je bewust te zijn van je gedachten. Je gedachten bepalen namelijk je emoties en acties.

 

Bewust keuzes maken

Patronen doorbreken is een sleutel tot persoonlijke groei. Door patronen te herkennen en je bewust te worden van je gedrag kun je je focus bewust verplaatsen en extra focus geven aan wat belangrijk is voor jou.

Door bewuste keuzes te maken kun je je eigen focus bepalen in plaats van je aan te passen aan externe prikkels en de omgeving. Dit maakt dat je er met volle kracht voor kunt gaan.

 

Juiste mindset

Hardnekkige gewoonten kun je doorbreken door de juiste mindset. Elke activiteit vraagt om een andere modus. Als jij je aan het voorbereiden bent voor een vergadering, vraagt dit iets anders van je dan je tijd door te brengen met je gezin en vrienden.

 

In harmonie met jezelf

Om in harmonie met jezelf en de wereld te komen, kun je met modus en focus je leven sturen, zodat het tot bloei komt en je het leven kunt leiden wat je wenst.

Martien de Bruijn en ik organiseren een Helweek zonder ontberingen, maar met volop mogelijkheden om je leven te veranderen.

Ben jij er klaar voor?

Dan wil jij meedoen met de Helweek 2024!

 

Vitale groet, Marion

Geef een reactie