Picture of MARION HOSKENS
MARION HOSKENS

Plaats je leven in perspectief. Ga niet voor minder dan je waard bent

In het boek De Helweek van Erik Bertrand Larssen wordt het belang van het plaatsen van ons leven in perspectief benadrukt als een manier om bewust te creëren en te genieten van een kleurrijk en vreugdevol bestaan. Het gaat niet om altijd de beste te zijn, maar om op je best te zijn voor jezelf, je omgeving en de planeet.

 

Creëren kun je leren

Ga niet voor minder dan wat je waard bent en ga met de flow mee terwijl je openstaat voor onverwachte mogelijkheden. Vraag jezelf af wat je wilt creëren in je leven en wees niet bang om nieuwe dromen na te streven. Creëren is iets wat Je kunt leren en je kunt je leven vormgeven op een manier die jou gelukkig maakt.

Denk aan de highlights in je leven hoe het allemaal begon. Sta stil bij het feit dat je nu je dromen leeft en maak ruimte om nieuwe creaties te maken. Soms is het belangrijk om los te Laten van alle gedachten en gewoon te zijn wie je bent.

Wees dankbaar voor het glansrijke leven dat je hebt en merk de bijwerkingen van geluk op. Je zult jezelf ontdekken als de mooiste versie van jezelf en genieten van de kleine en leuke dingen van elke dag.

 

Hoe houd je dit gevoel vast?

Tijdens De Helweek geven we je tools om het gevoel van geluk en voldoening vast te houden. We reflecteren met elkaar op de gebeurtenissen van de dag en kijken terug wat je geoogst hebt en wat je voor de toekomst wilt creëren.

Door je doel, die je voor jezelf voor deze week gesteld hebt, steeds voorop te stellen, ga je doen wat je moet doen om waarde te geven aan het ware leven. Je handelt dingen af en neemt de regie in handen. Jij bent de regisseur van je eigen leven. Het mooie met het werken in een groep is dat wij allemaal getuigen zijn en we elkaar in de lift brengen. Zo mooi om elkaar te zien groeien.

 

Volg je eigen gevoel

Vertrouw op jezelf en vind balans in het houden van je vrijheid. Geniet van wat je hebt en laat los wat niet bij je hoort. Volg je eigen gevoel en voel dat je op het juiste pad zit.

Dit proces is heel persoonlijk en kan emotioneel zijn. Geef jezelf toestemming om een vreugdevol leven te leiden, jezelf echt te leren kennen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Door de verbinding met jezelf, met elkaar en de mooie omgeving van het Hof van Vijfeijken te maken, zul jij gaan genieten van elke stap die je in deze bijzondere reis maakt. Het cadeau wat je jezelf geeft met deze Helweek zal een duurzame verandering geven in je leven.

 

Wij hopen jou te ontmoeten bij de Helweek.
Je bent het meer dan waard 😊

 

Meld je aan

Wil jij leren je leven in perspectief plaatsen? Meld je dan aan voor de Helweek

Vitale groet, Marion

Geef een reactie