Vitale medewerkers zijn effectiever en collegialer

Wil je op effectieve wijze werken aan de vitaliteit van je medewerkers, wil je knelpunten binnen het team opsporen en aanpakken of wil je jouw medewerkers helpen om lekkerder in hun vel te zitten? 

Vanuit Lively Up ondersteun ik bedrijven bij het verhogen van de vitaliteit binnen hun organisatie, dit doe ik op allerlei manieren, zo kan ik hulp bieden in de vorm van coaching wanneer medewerkers last hebben van stress gerelateerde klachten, moeite hebben om op de juiste manier te communiceren of niet goed op hun plek zitten binnen de organisatie. Ook geef ik lezingen en bied ik groepscoaching aan voor teams binnen bedrijven. 

Lezing bijwonen

Lezing Vitaliteit en Werkgeluk

De deelnemer weet na het volgen van de interactieve lezing hoe hij/zij de balans kan herstellen in zijn/haar positieve gezondheid volgens de holistische kijk. Deze benadering gaat uit dat wij mensen een totaal zijn van een lichamelijke, mentale en sociaal emotionele gezondheid. Als deze drie gebieden in balans zijn draagt dit bij aan ieders vitaliteit en hiermee aan het verkomen van verzuim op de werkvloer.

De deelnemer kan door middel van het versterken van het zelfmanagement zorgdragen voor zijn/haar eigen gezondheid, verandering en groeimogelijkheden.

De deelnemer wordt zich meer bewust om keuzes te maken die bijdragen aan het vertrouwen en het werkgeluk voor zichzelf, het team en aan een vitale organisatie.

Gezondheidsmeting op afspraak

Er is een mogelijkheid om op inschrijving deel te nemen aan de Gezondheidsmeting. Als integraal gezondheidstherapeut en vitaliteitscoach zet ik de natuurgeneeswijze in ter ondersteuning van gezondheid, geluk en groei. Om gezond te zijn is het belangrijk dat je lichaam en geest in evenwicht zijn. Om een goed beeld te vormen van je totale gezondheid werk ik met een analyse- en therapiesysteem. Deze meet je energiehuishouding en stimuleert het zelf genezend vermogen van je lichaam daar waar nodig. Samengaan we op zoek naar wat het beste aansluit om je balans te herstellen en je vitaliteit en levensvreugde te vergroten.

Door middel van een analyse- & therapiesysteem wordt je vitaliteit en gezondheid gemeten. Deze methode is als preventief instrument in te zetten om vroegtijdig verstoringen zichtbaar te maken en op te heffen, zelfs voordat ze zich in het lichaam manifesteren en hiermee ziekte te kunnen voorkomen.

Wat laat de meting zien?

  • of je een goede- een over- of onder-energie hebt
  • of je wel of geen energieblokkades hebt
  • of je een lage of een goede vitaliteit hebt
  • of je handelen voornamelijk emotioneel gericht is
  • of je te weinig ontspanning neemt
  • of je een indicatie voor burn-out hebt
  • of er mogelijk sprake is van verzuring, ontstekingen of belastingen
  • of er mogelijk emotionele of mentale blokkades zijn, naar de toekomst
  • of je bent in harmonie en je voelt je goed.

De meting duurt een half uur.

Persoonlijk begeleidingstraject medewerker

De insteek van de coaching is vitaliteit en vertrouwen. We richten ons in de coaching op je totale gezondheid. Dit betekent dat we gaan kijken naar 4 gebieden van gezondheid, namelijk je fysieke, mentale, emotionele als sociale gezondheid. Iedere begeleiding is uniek. We gaan actief door middel van gesprekken en ervaringsgerichte oefeningen aan de slag met als doel dat je lekkerder, sterker, vitaler, fitter en gelukkiger in je vel komt te zitten.

Tijdens de begeleiding werk ik met een opbouw. We starten met een vitaliteitsmeting die je gehele gezondheid in kaart brengt. We gaan werken met doelgerichte coaching op vertrouwelijke basis volgens het leefstijlprincipe. Na afloop van de coaching evalueren we de resultaten van de begeleiding.