Sneller herstellen met fysische vasculaire therapie

Vasculaire therapie met behulp van de ‘wondermat’ verbetert de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten en ondersteunt daarmee het zelf genezend en herstellend vermogen van uw lichaam. De bloedsomloop voorziet het lichaam namelijk van voedingsstoffen en zuurstof. 75% van de bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Daar voorzien bloedcellen weefsel en organen van voedingsstoffen en zuurstof en voeren ze tegelijkertijd afvalstoffen af.

Oorzaak en gevolg

Door stress, te weinig slaap, een eenzijdig dieet, ongezonde leefgewoontes, ziekten en het natuurlijke verouderingsproces worden de pompende bewegingen van de fijne bloedvaten steeds langzamer. Dit scenario geldt voor de meeste mensen. Hierdoor zijn bloedcellen te lang onderweg en kunnen ze hun taken niet meer naar behoren uitvoeren. Wanneer weefsel en organen te weinig voedingsstoffen en zuurstof krijgen gaan de lichamelijke en geestelijke functies op den duur achteruit met pijn, stemmingswisselingen en ziekten tot gevolg.

Fysische vasculaire therapie

Fysische vasculaire therapie kan dit proces binnen de natuurlijke grenzen tegengaan. Met behulp van elektromagnetische pulsen wordt de pompende beweging van de fijne bloedvaten gestimuleerd en wordt de bloedstroom in het betreffende gebied weer op een normaal niveau teruggebracht. De lichaamscellen hebben weer de beschikking over voedingsstoffen en zijn in staat hun taken uit te voeren. Bijvoorbeeld ziekten en pijn bestrijden, wonden dichten, energie ter beschikking stellen voor lichamelijke en geestelijke prestaties of het algemene welzijn herstellen.

liggen op Bemer mat

Werking van de vasculaire therapie-mat

Op basis van jarenlang onderzoek zijn er baanbrekende bevindingen gedaan met betrekking tot het bioritme van lokale en bovengelegen processen van microcirculatie. Een multidimensionaal signaal vormt de kern van de fysische vasculaire therapie-mat. De pulsen stimuleren de beperkte of gestoorde microcirculatie op effectieve wijze. Dit proces ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan aanvullend toegepast worden voor:

  • Betere voorziening van organen en weefsel
  • Ondersteuning van de genezing van wonden en sportblessures
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Hogere lichamelijke en geestelijke prestaties
  • Kortere hersteltijden na het sporten.

Om u een beeld te geven voor welke klachten deze ‘wondermat’ een ondersteuning kan bieden: arthose, reuma, hernia, rugpijn, diabetes, vermoeidheid, wondgenezing, botbreuken, slaapstoornissen en stress.

Ik wil geen klachten meer en weer kunnen genieten

De wonderen zijn de wereld nog niet uit